Meie veebisait ei toeta Internet Explorer 11 veebilehitsejat. Palun kasutage uuemat veebibrauserit: Ghrome, Safari, Opera, Firefox.

SEOSES KOLIMISEGA ON MEIE KESKLADU SULETUD 06.06. 2024 - 12.06.2024

SUUR-SÕJAMÄE ESINDUS SULETUD  10.06.2024 - 12.06.2024

Ülemiste esindus asub uuel ajutisel pinnal Suur-Sõjamäe põik 11, Tallinn

Teisipäeval, 14.05, toimuvad e-poes hooldustööd. Hooldused toimuvad vahemikus 21:00 - 22:00 ning e-pood võib seetõttu olla ajutiselt kättesaamatu. Vabandame ebamugavuste pärast ja täname mõistva suhtumise eest.

KEEMILINE ANKRULIIM BOSSONG V-PLUS CE & ETA SERT VINÜLESTER

KEEMILINE ANKRULIIM BOSSONG V-PLUS CE & ETA SERT VINÜLESTER

Bränd
CHEMIX
Tootekood
60137300023
Tootja ID
21943
Pilt on illustratiivne

Toote informatsioon

Toote informatsioon

ossong keemiline ankruliim V-PLUS raske kaaluga detailidele ning valdavalt betoonile mõeldud 2-komponentne vinülester baasil stüreenivaba ankurdusmass. Kõlbab kasutamiseks erinevate baasmaterjalidega – betoon, puit, kärg-ja täistellised. Tootel on olemas CE & ETA sertifikaadid.

Vastavalt CE-ETA raskuste testide andmetele on teie käsutuses üks parimaid vinüülester baasil keemilisi ankruliime Euroopa turul koos kahekordse heakskiiduga!

ETA-09/0140 „Option 7“ Keermelattidele alates M8 kuni M24 murenemata betoonile ja „Option 1“ ankurdamiseks murenenud betoonil keermelattidega suurustega alates M10 kuni M20. Sellel tootel on sertifikaat, mis lubab betoonis ankurdada erinevatel sügavustel ja kogu info sellest on täpsemalt Tehnilistel lehtedel ära toodud. See tähendab seda, et projekteerijal, inseneril ja lõpptarbijal on lihtne, kindel ja mugav toote eriomadusi ja paindlikust ära kasutada. Maksimaalne ankurdussügavus on kuni 20 korda sügavam, vastavalt kasutatava keermelati diameetrile. ETA-09/0246 Armatuuri sertifikaat alates 8mm kuni 32mm tugevdatud betoonile peale betooni täielikku kivistumist. Tuletõkke sertifikaat. Kasutamiseks lubatud Jumbo 825 ml pakid (tellimuse peale), mis on ideaalsed suurteks töödeks. Võimalik kastutada toodet kuiva ja märja betooni puhul ning isegi vee all! Toote kivistumisprotsess leiab aset isegi veega kokkupuutel.

Sertifitseeritud kasutustemperatuurid jäävad vahemikku:

-40°C/+40°C (T° maksimaalne pikim periood = 24°C).

-40°C/+80°C (T° maksimaalne pikim periood = 50°C).

-40°C/+120°C (T° maksimaalne pikim periood = 72°C).

Vähenenud kivistumisaeg kui baasmaterjal jääb vahemikku -10°C kuni +40°C.

VOC sertifikaat vastavalt French Decree nr. 2011-321 ja Norm ISO 16000.

Üldine info:

Tänu stüreeni (tugeva lõhna) puudumisele sobib V-PLUS kasutamiseks ka kinnistes ruumides. V-PLUS keemiline ankruliim sobib kasutamiseks ka märja betooni puhul ning juhul kui auk on vett täis – kivistumisprotsess leiab aset isegi siis. Tänu oma tugevatele liimivatele omadustele kuid piisavalt headele liikumisomadustele (augus, enne tardumist) leiab V-PLUS kiiresti ja vaevata baasmaterjalis (augus, tellise kärje vahel, praos) vabad kohad üles ning ei jäta vahesid või ebakõlasid, mis omakorda hoiab ära lisa paisumine võimaluse ja lisastressi tekitamise baasmaterjali. Tiksotroopne aine – mittetilkuv. V-PLUS sobib ka lihtsamateks parandustöödeks tellistes või betoonis. Näiteks prao või valesti puuritud augu täiteks. Toode on lihvitav. Toode on ülevärvitav.